Uw balkon afschermen tegen inkijk? Beschutten tegen wind? Veilig maken voor huisdieren of kinderen? Of gewoon van een gezellige sfeer voorzien? Met een boomschorsmat maakt u op eenvoudige wijze een mooi, natuurlijk balkonscherm, voor privacy, beschutting, veiligheid en sfeer. Voordelig in aanschaf en heel eenvoudig te bevestigen!

Boomschors balkonscherm

Een boomschorsmat is in feite een kant-en-klaar balkonscherm dat alleen nog maar vastgemaakt hoeft te worden en eventueel op maat. De stroken boomschors zijn namelijk per stuk aan elkaar gebonden, dicht tegen elkaar aan voor optimale zichtdichtheid. Hiervoor is bruin gecoat ijzerdraad gebruikt dat vrijwel onzichtbaar is tegen de bruine achtergrond. Bovendien zijn onze boomschorsmatten dubbelzijdig, waardoor uw balkonscherm ook vanaf de buitenkant er mooi uitziet. U kunt kiezen uit 5 formaten, van 50 centimeter tot 2 meter hoog. De lengte van alle boomschorsmatten is 3 meter. Voor het balkon worden meestal de 1 meter of 1 meter 50 hoge matten gebruikt. Is uw boomschorsmat te hoog, dan kunt u die eenvoudig op maat maken met een snoeischaar of zaag. Blijft er een mooi stukje van de mat over? Misschien kunt u dit restant nog gebruiken om een plantenbak of vogelhuisje te bekleden.

 

Boomschorsmat

Bevestigen op het balkon

Een boomschors balkonscherm is zo gemaakt. U plaatst de mat eenvoudig tegen het hek  met behulp van gegalvaniseerde ijzerdraadjes of plastic tie-wraps. Trek deze draadjes over het bruine binddraad van de boomschorsmat en trek de mat dan tegen de ondergrond vast. Begin vanuit de hoeken en bevestig op elke 20 cm horizontaal en 70 cm verticaal. Een goede bevestiging als deze voorkomt dat uw boomschors balkonscherm zal beschadigen door de wind. Raakt er in de loop der tijd een stukje los, maak deze dan zo snel mogelijk weer vast. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw natuurlijke balkonscherm.

 

Wilt u een stukje natuur op uw balkon brengen en tegelijk zorgen voor privacy, beschutting en veiligheid? Bestel dan onze dubbelzijdige boomschorsmatten van A-kwaliteit eenvoudig online! Ze worden verpakt in handige draagtas en binnen 1-2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd. Wilt u eerst meer weten over deze mat of onze andere natuurmatten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om uw balkon zo mooi mogelijk aan te kleden!

Bestel uw dubbelzijdige boomschorsmatten in balkonformaat met binddraad en gratis verzending!