De voordelen van een boomschorsmat op rol

Boomschorsmatten op rol, of boomschorsrollen, zijn voordelige tuinmatten die eenvoudig te gebruiken zijn. Ze worden gebruikt als bekleding van een schutting, voor het zichtdicht maken van een omheining rondom een tuin, erf of bedrijventerrein en als natuurlijk privacyscherm op het balkon. Bij ons koopt u altijd dubbelzijdige boomschorsmatten op rol van A-kwaliteit! Deze bieden vele voordelen:

  • Praktisch in gebruik. Bestelt u een boomschorsmat op rol, dan zal die in een stevige draagzak bij u aan de deur worden bezorgd. Bij ons is bezorging altijd gratis! Rol de tuinmat af en maak de mat eventueel verder op maat. Dat kan heel eenvoudig door de bovenkant af te knippen met een scherpe snoeischaar of af te zagen. Kort de lengte in door het binddraad door te knippen. Zorg ervoor dat u op minimaal 10 cm afstand van de gewenste lengte knipt. Met de rest van het binddraad knoopt u de mat weer goed vast. Plaats de mat vervolgens tegen de ondergrond met binddraadjes of tie-wraps, of met krammetjes. Een eenvoudige doe-het-zelf klus met een groots resultaat!
  • Voordelig. Met een boomschorsmat op rol zorgt u voor een nieuwe, sfeervolle schutting voor maar een klein budget. De oude schutting kan blijven staan, maar krijgt een geheel nieuwe look. Uw tuin knapt ervan op en u bespaart zichzelf een hoop geld en moeite. Ook is een tuinmat tegen uw schutting veel milieuvriendelijker dan het vervangen van uw schutting door een nieuwe.
  • Natuurvriendelijk. Zoals gezegd, zijn boomschorsmatten en andere natuurmatten (rietmatten, bamboematten, wilgenmatten, heidematten) veel natuurvriendelijker dan een nieuwe schutting. De bast die wordt gebruikt is  namelijk restmateriaal waar geen bomen voor gekapt hoeven te worden. Er worden ook geen (chemische) bewerkingen aan deze natuurmatten toegevoegd. Boomschors is 100% biologisch afbreekbaar en erg geliefd bij de dieren - vogels, vlinders en andere insecten - die in uw tuin leven.
  • Sfeervol. Boomschorsmatten ogen veel sfeervoller dan een houten schutting. Ook als balkonscherm of privacydoek geven deze tuinmatten veel gezelligheid. Ze hebben een aangename rustige uitstraling en laten daardoor uw tuin of balkon ruimtelijker lijken.

Gratis thuisbezorgd in handige draagtas!

boomschorsrol

 

Overtuigd? Koop uw ‘privacy op rol’ eenvoudig bij ons online! Al onze boomschorsrollen zijn dubbelzijdig en van A-kwaliteit boombast en bindmateriaal. U profiteert altijd van gratis verzending en ontvangt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen thuis. Heeft u nog vragen over het gebruik van boomschorsrollen of andere natuurmatten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee.