Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

  • Wij brengen binnen Nederland GEEN bezorgkosten in rekening.
  • Voor België moeten we helaas € 15,- per zending in rekening brengen.

Wat is de levertijd van de natuurmatten?

De levertijd van onze natuurmatten is als volgt: matten die voor 13:00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Afhankelijk van de woonplaats zal het 1 tot 2 dagen duren voor u de bestelling ontvangt.

Heeft u gekozen voor betaling via bankoverschrijving? Dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling binnen is. Dit kan 2 tot wel 5 werkdagen duren.

Wie levert mijn bestelling?

Alle leveringen vinden plaats door 1 van de transportbedrijven met wie wij samenwerken. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres.

Door de afmetingen van onze pakketten werken wij niet standaard met track and trace. Ontvangt u van ons geen aflevertijdstip en weet u niet of u thuis bent? Dan kunt u het beste een ondertekend briefje met instructies voor de chauffeur achterlaten. Bijvoorbeeld: Beste chauffeur, ik ben er even niet. Leg de natuurmatten maar in de tuin 🙂

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Mocht u niet thuis zijn op het moment van aflevering, dan ontvangt u een kaart in de brievenbus. Met deze informatie kunt u een nieuwe afspraak plannen voor de bezorging van uw natuurmatten. Hebt u geen kaart ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@natuurmatten.nl. Dan maken wij een nieuwe afspraak voor u.

Kan ik een bezorgafspraak maken?

Het is helaas niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken. We zijn afhankelijk van het transportbedrijf.