Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

  • Wij brengen binnen Nederland GEEN bezorgkosten in rekening.
  • Voor België moeten we helaas € 15,- per zending in rekening brengen.

Wat is de levertijd van de natuurmatten?

De levertijd van onze natuurmatten is als volgt: matten die voor 13:00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Afhankelijk van de woonplaats zal het 1 tot 2 dagen duren voor u de bestelling ontvangt. Bezorging vindt ook plaats op zaterdag.

Bestellingen naar België worden in 2 werkdagen bezorgd.

Bestellingen geplaatst in het weekend (oftewel vanaf vrijdag 13:00 uur) worden de volgende werkdag (maandag) verwerkt en op dinsdag bezorgd.

Heeft u gekozen voor betaling via bankoverschrijving? Dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling binnen is. Dit kan 2 tot wel 5 werkdagen duren.

Wie levert mijn bestelling?

Alle leveringen vinden plaats door 1 van de transportbedrijven met wie wij samenwerken. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres.

Door de afmetingen van onze pakketten werken wij niet standaard met track and trace. Wij houden u wel altijd zo goed mogelijk op de hoogte van het verwachte aflevertijdstip op de vroege ochtend van de bezorgdag of de avond ervoor. Ontvangt u van ons geen aflevertijdstip en weet u niet of u thuis bent? Dan kunt u het beste een ondertekend briefje met neerleg toestemming voor de chauffeur ophangen. Bijvoorbeeld: Beste chauffeur, ik ben er even niet. Leg de natuurmatten maar in onder de carport.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Mocht u niet thuis zijn op het moment van aflevering, dan maken we automatisch een nieuwe afspraak voor de volgende dag. Ook kan de chauffeur van het transportbedrijf u telefonisch benaderen voor een nieuwe afspraak.

Kan ik een bezorgafspraak maken?

Het is helaas niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken. We zijn afhankelijk van het transportbedrijf.