U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering krijg je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt dan gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar ons zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij kunnen ook onze transporteur vragen het pakket bij u af te halen. Voor de kosten van deze service zult u dan even contact met ons moeten opnemen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: info@natuurmatten.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder.